John Travolta va face glume despre sine însuşi la gala premiilor Oscar 2015

Actorul american John Travolta a acceptat să participe la gala Oscar 2015, în cadrul căreia va spune o serie de glume bazate pe gafa sa de la ediţia din acest an a premiilor Academiei de film americane, când a pronunţat greşit numele cântăreţei Idina Menzel.

181 afișări
Imaginea articolului John Travolta va face glume despre sine însuşi la gala premiilor Oscar 2015

John Travolta va face glume despre sine însuşi la gala premiilor Oscar 2015 (Imagine: HEPTA)

John Travolta, în vârstă de 60 de ani, a făcut o gafă în cadrul ediţiei din 2014 a galei premiilor Oscar, când a pronunţat greşit numele cântăreţei Idina Menzel, căreia i-a spus Adele Dazeem, potrivit contactmusic.com.

Idina Menzel este interpreta melodiei "Let it go", din filmul de desene animate "Regatul de gheaţă/ Frozen".

Pentru ediţia din 2015 a galei de decernare a premiilor Oscar, Travolta a fost de acord să participe la un moment amuzant, alături de gazda ceremoniei, actorul Neil Patrick Harris, în care cei doi vor face o serie de glume plecând de la pronunţarea greşită a numelui artistei Idina Menzel.

"Neil şi echipa sa vor să facă referire la acel moment în cadrul acestei ediţii a galei, iar John (Ttravolta, n.r.) a fost de acord să participe. Se vorbeşte chiar şi despre implicarea Idinei Menzel. Lui Neil îi plac momentele artistice ce implică dans şi cântece, aşa că nu ar trebui să fiţi surprinşi dacă Neil şi John şi vor face serenade. Travolta trebuie să prezinte un premiu sau un moment artistic în cadrul galei, aşa că îşi va pune la punct pronunţarea numelor artiştilor", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Idina Menzel a declarat anterior că Travolta şi-a cerut scuze după ce i-a pronunţat greşit numele.

Cea de-a 87-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie la Los Angeles, la Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center, şi va fi difuzată în direct de televiziunea ABC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici