Johnny Depp, muşcat de câinele cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt

Actorul american Johnny Depp a declarat într-un interviu recent că a fost muşcat de Jacques, buldogul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, în timpul filmărilor de la Veneţia pentru thrillerul "Turistul/ The Tourist", informează thesun.co.uk.

39 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, muşcat de câinele cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt

Johnny Depp, muşcat de câinele cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angelina Jolie şi Brad Pitt au dorit să îşi petreacă seara în oraş şi aveau nevoie de o persoană care să le supravegheze câinele pentru câteva ore. Johnny Depp, un bun prieten al celebrului cuplu de la Hollywood, s-a oferit să aibă grijă de buldogul Jacques.

Însă, imediat ce au rămas singuri, buldogul l-a atacat pe starul american.

"În mod nesăbuit, m-am lăsat convins să am grijă de Jacques pentru o seară. Este un buldog uriaş. Încă de la început am avut un sentiment neplăcut, deoarece Jacques mirosea îngrozitor", a declarat Johnny Depp.

"Însă mi-am spus: «Haide, este doar o seară. Vei supravieţui». Totul a mers bine până când m-am aşezat pe marginea patului pentru a-mi scoate pantofii. Jacques a sărit pe mine pe la spate şi a continuat să sară pe mine. Nu este deloc mic. Cântăreşte în jur de 80 de kilograme, dar în acele momente mi se părea că are o greutate de 130 de kilograme. Am strigat după ajutor şi, din fericire, cineva a venit şi a luat bestia de pe mine", a adăugat actorul.

Buldogul Jacques a însoţit cuplul Jolie-Pitt în vara anului trecut la Veneţia, unde au fost filmate cele mai multe dintre scenele incluse în lungmetrajul "Turistul/ The Tourist", în care rolurile principale sunt interpretate de Angelina Jolie şi Johnny Depp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici