Johnny Depp, premiat la gala Kids' Choice Awards 2011

Actorul Johnny Depp a fost desemnat "actorul preferat al anului" de către tinerii telespectatori nord-americani, în cadrul galei Kids' Choice Awards 2011, care a avut loc sâmbătă seară, la Los Angeles.

101 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, premiat la gala Kids' Choice Awards 2011

Johnny Depp, premiat la gala Kids' Choice Awards 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceste distincţii sunt oferite în fiecare an de postul de televiziune Nickelodeon în urma voturilor exprimate de tinerii telespectatori nord-americani. În timpul galei, organizatorii, dar şi vedetele invitate, pulverizează o substanţă verde şi lipicioasă deasupra spectatorilor şi artiştilor de la Hollywood prezenţi la ceremonie.

Gala Kids' Choice Awards atrage în fiecare an numeroase nume importante de la Hollywood din film, muzică şi televiziune, care participă la acest eveniment şi pentru a-şi promova în faţa tinerilor lor admiratori viitoarele filme, seriale sau albume.

Gala de sâmbătă a fost prezentată de Jack Black, actorul care va putea fi văzut pe marile ecrane în "Kung Fu Panda 2" începând din luna mai. După ce şi-a făcut o intrare triumfală, conducând un camion uriaş, actorul a cântat o piesă alături de grupul Black Eyed Peas.

Primul câştigător al galei a fost Johnny Depp, desemnat "actorul preferat al anului" pentru rolul Mad Hatter din lungmetrajul "Alice în Ţara Minunilor". După ce a primit premiul, actorul american nu a ezitat să împroaşte spectatorii cu acea substanţă verde ("slime", n.r.).

Russell Brand a fost la rândul lui stropit cu "slime" în timp ce îl premia pe Eddie Murphy, desemnat "actorul preferat dintr-un film de animaţie" pentru rolul acestuia din "Shrek Forever After". Acelaşi lucru l-a păţit şi modelul Heidi Klum în timp ce îi înmâna actriţei Selena Gomez trofeul categoriei "actriţa preferată de televiziune" pentru rolul din "Wizard of Waverly Place".

Doi dintre artiştii prezenţi la gală şi care au scăpat de valurile verzi şi lipicioase - un fapt considerat o veritabilă onoare la galele Kids' Choice - au fost Miley Cyrus, desemnată "actriţa preferată a anului" pentru rolul din "The Last Song", şi Jaden Smith, premiat pentru evoluţia sa din "The Karate Kid", un remake al unui film celebru, desemnat "cel mai bun film al anului".

Grupul Black Eyed Peas a fost desemnat "cea mai bună trupă a anului", iar Willow Smith, sora actorului Jaden Smith, a interpretat piesa cu care s-a remarcat anul trecut, intitulată "Whip My Hair".

Lindsey Vonn a fost numită "cea mai bună sportivă a anului", iar serialul "iCarly" produs şi difuzat de Nickelodean a fost desemnat "cel mai bun serial TV".

Printre câştigătorii galei Kids' Awards 2011, desemnaţi prin voturi exprimate online, s-a numărat şi Justin Timberlake, starul american fiind recompensat cu The Big Help Award pentru acţiunile lui umanitare.

Show-ul de sâmbătă s-a încheiat cu apariţia actorului Jim Carrey, plutind deasupra spectatorilor într-un balon alimentat cu aer cald şi care, bineînţeles, a avut parte de acelaşi "tratament" ca la oricare gală Kids' Choice - împroşcarea cu "slime".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici