Johnny Hallyday, supus unei operaţii de înlocuire a protezei de şold

Cântăreţul francez Johnny Hallyday, în vârstă de 67 de ani, a fost operat la cerere pentru a i se înlocui proteza de şold, operaţia fiind încheiată cu succes.

107 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday, supus unei operaţii de înlocuire a protezei de şold

Johnny Hallyday, supus unei operaţii de înlocuire a protezei de şold (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru a fi în formă fizică perfectă pentru programu său extrem de încărcat din peroada 2011 - 2012, Johnny Hallyday a cerut să i se înlocuiască proteza de şold, potrivit purtătorului său de cuvânt. Acesta a mai precizat că muziciuanul are nevoie de patru săptămâni de repaus, pe care le va petrece în locuinţa sa din Los Angeles şi va putea să-şi reia activităţile normale de la jumătatea lunii februarie.

În decembrie 2010, rockerul francez a fost internat de urgenţă la Cedars-Sinai din Los Angeles, din cauza unei infecţii apărute după operaţia de hernie de disc efectuată la Paris cu două săptămâni înainte.

Din cauza problemelor sale de sănătate, etapa finală a seriei de concerte "Tour 66" - întreruptă în 2009 şi considerată turneul de adio al cântăreţului - a fost amânată. Turneul ar fi trebuit să fie reluat pe 8 ianuarie, printr-un concert la Amiens, şi să se încheie pe 13 februarie, la Paris-Bercy. În această ultimă etapă a turneului erau programate 24 de concerte. Cele 160.000 de bilete vândute în avans au fost rambursate.

Lansarea, pe 10 ianuarie, a piesei "Jamais Seul", primul extras de pe noul său album, programat să apară pe piaţă pe 28 martie, a fost foarte mediatizată.

Rockerul francez s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate din vara trecută. La sfârşitul lunii iulie, el a fost internat timp de nouă zile, oficial pentru o serie de teste medicale cerute de asiguratorii turneului cântăreţului, în urma unei căderi suferite de acesta pe iahtul său. Însă două luni mai târziu, spre surpriza generală, Johnny Hallyday a mărturisit că a fost operat de "un mic cancer de colon", apoi a fost tratat de "o uşoară infecţie", două zile mai târziu.

Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai cunoscut cântăreţ de rock francez, cu peste 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii consideră că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.

Cântăreţul are un copil cu cântăreaţa Sylvie Vartan - muzicianul David Hallyday -, o fiică cu actriţa Nathalie Baye - actriţa Laura Smet - şi a adoptat, în 2004, două fetiţe vietnameze, cu soţia sa actuală, Laeticia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici