Jon Hamm, protagonistul serialului "Mad Men", va juca într-un film despre baseball

Actorul american Jon Hamm, protagonistul serialului de televiziune "Mad Men", va juca rolul principal într-un lungmetraj inspirat de universul baseballului.

201 afișări
Imaginea articolului Jon Hamm, protagonistul serialului "Mad Men", va juca într-un film despre baseball

Jon Hamm (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul, intitulat "Million Dollar Arm", va prezenta povestea inspirată din fapte reale a doi jucători de crichet indieni care ajung în America şi încep să joace baseball, informează contactmusic.com.

Jon Hamm va interpreta rolul agentului sportiv J.B. Berstein, care îi descoperă pe indienii Rinku Singh şi Dinesh Patel prin intermediul unui concurs TV organizat pentru descoperirea de talente.

Cei doi sportivi vor ajunge să joace pentru echipa de baseball Pittsburgh Pirates.

Actorul Alan Arkin a fost distribuit şi el în acest film, care va fi turnat la Mumbai şi în statul american Georgia. Filmările vor debuta luna viitoare, potrivit revistei Variety.

Actorul Jon Hamm a devenit celebru cu rolul din serialul "Mad Men", a cărui acţiune se petrece în New Yorkul anilor '60 şi urmăreşte viaţa primilor publicitari, competiţia acerbă dintre bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de profil de pe Madison Avenue. Seria a fost iniţiată de Matthew Weiner, scenaristul serialului "Soprano". Pentru rolul din acest film, Hamm a fost nominalizat de cinci ori la premiile Globul de Aur, obţinând acest trofeu în 2008. Pentru acelaşi rol, Hamm a fost nominalizat de şase ori la premiile Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici