JR Ewing va fi înmormântat pe 11 martie 2013

Actorul american Larry Hagman, care a încetat din viaţă în luna noiembrie, la vârsta de 81 de ani, a fost celebru mai ales în urma interpretării personajului JR Ewing din serialul "Dallas" şi, tocmai de aceea TNT a decis ca, în martie, să îi aducă un tribut original.

1409 afișări
Imaginea articolului JR Ewing va fi înmormântat pe 11 martie 2013

JR Ewing va fi înmormântat pe 11 martie 2013

Serialul "Dallas", a cărui primă serie a fost realizată de la sfârşitul anilor '70 şi până în 1991, îl prezintă pe JR ca pe un personaj negativ, avid de putere şi insensibil. Seria a fost reluată anul acesta, cu acelaşi JR interpretat de Larry Hagman, iar pentru a aduce un tribut atât personajului, cât şi actorului, TNT a decis ca, pe 11 martie, să difuzeze un episod în care JR Ewing să fie înmormântat, acesta urmând să fie şi finalul "oficial" al celebrului personaj, informează contactmusic.com.

Astfel, Hagman urmează să apară în şase dintre episoadele celei de-a doua serii "Dallas", înmormântarea sa petrecându-se în episodul opt, ceea ce presupune că decesul personajului JR Ewing va avea loc în episodul şapte. Potrivit publicaţiei "Examiner", Larry Hagman ar fi trebuit să apară în mai multe episoade, însă decesul actorului a schimbat brusc planurile producătorilor.

Desigur, nu au fost făcute dezvăluiri cu privire la modul în care va muri JR Ewing, însă mai multe surse au declarat pentru aceeaşi publicaţie că înmormântarea va fi "enormă",urmând ca vechi staruri ale seriei să revină pe ecran pentru a-şi aduce omagiul.

Producătorii au declarat pentru US Magazine că Hagman "a fost un gigant, o personalitate importantă şi reprezentativă, iar JR Ewing va avea la rândul său de îndurat celebritatea în istoria entertainment".

Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 81 de ani, vineri, din cauza unui cancer la gât, generat de complicaţiile apărute după cancerul hepatic cu care actorul a fost diagnosticat în urmă cu peste 20 de ani.

Rolul său, cel al personajului J.R. Ewing, este cel al unui bărbat malefic, care adoră să îşi înşele partenerii de afaceri, dar şi soţia.

Episodul "Who Shot JR?", difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul "Dallas", difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici