Justin Bartha, unul dintre starurile francizei "Marea mahmureală", a devenit tată

Actorul Justin Bartha, unul dintre starurile francizei "Marea mahmureală", a devenit pentru prima dată tată, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce soţia sa, Lia Smith, a născut o fetiţă.

218 afișări
Imaginea articolului Justin Bartha, unul dintre starurile francizei "Marea mahmureală", a devenit tată

Lia Smith şi Justin Bartha (Imagine: HEPTA)

Bebeluşul a primit numele Asa Charlotte şi este primul copil al cuplului, informează site-ul revistei People.

Justin Bartha şi Lia Smith, o antrenoare de fitness, s-au cunoscut la Los Angeles şi au o relaţie care a început în noaptea de Revelion din 2013.

Justin Bartha a cerut-o în căsătorie pe Lia Smith în mai 2013. Cei doi s-au căsătorit la începutul lunii ianuarie 2014, în Hawaii.

Actorul american, în vârstă de 35 de ani, a avut anterior o relaţie de doi ani cu Ashley Olsen, de care s-a despărţit în martie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici