Kamelot, prima trupă care a confirmat prezenţa la Artmania Festival de la Sibiu

Prima trupă care a confirmat prezenţa la ediţia din acest an a Artmania Festival, care se va desfăşura în perioada 13-15 august, la Sibiu, este formaţia americană Kamelot, care va concerta în prima zi de festival.

52 afișări
Imaginea articolului Kamelot, prima trupă care a confirmat prezenţa la Artmania Festival de la Sibiu

Kamelot, prima trupă care a confirmat prezenţa la Artmania Festival de la Sibiu (Imagine: gaspetc.com)

Potrivit organizatorilor Festivalului Artmania, cea de-a cincea ediţie a evenimentului va avea loc în perioada 13-15 august, în Piaţa Mare din Sibiu.

Americanii de la Kamelot sunt prima trupă care a confirmat prezenţa la ediţia din acest an, ei urmând să concerteze în prima zi de festival.

Potrivit organizatorilor, Kamelot cântă progressive/power metal, muzica lor conţinând elemente simfonice.

Formaţia a fost înfiinţată de chitaristul Thomas Youngblood şi toboşarul Richard Warner în 1992, iar albumul de debut a apărut în 1995, fiind intitulat "Eternity". Din 2005, trupa a devenit un cvintet.

Kamelot îşi va începe turneul mondial în iunie, în Europa, iar concertul de la Sibiu va fi ultimul din prima parte a turneului.

Festivalul Artmania include concerte în Piaţa Mare din Sibiu şi expoziţii, petreceri şi alte acţiuni culturale în cetatea medievală a Sibiului.

Până în 30 aprile, biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate la preţul de 70 de lei pe zi şi 110 lei pentru abonamente şi creşte progresiv, ajungând ca în perioada festivalului biletele care vor mai fi disponibile să se vândă la preţul de 110 lei, iar abonamentele la 180 de lei.

Artmania Festival este organizat de Artmania Events în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Sibiu.

În anii precedenţi, pe scena Festivalului Artmania au fost prezente trupe rock consacrate, printre care Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici