Kanye West ar putea avea un rol episodic în serialul "Game of Thrones"

Rapperul american Kanye West se află pe prima poziţie în lista de vedete pe care producătorii serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" doresc să le convingă să accepte roluri episodice în acest show TV care se bucură de o popularitate uriaşă.

191 afișări
Imaginea articolului Kanye West ar putea avea un rol episodic în serialul "Game of Thrones"

Kanye West ar putea avea un rol episodic în serialul "Game of Thrones" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic Joe Dempsie, care interpretează personajul Gendry în serialul "Urzeala tronurilor", a dezvăluit într-un interviu recent faptul că producătorii show-ului intenţionează să îi propună rapperului Kanye West un rol episodic în această producţie TV, informează contactmusic.com.

"Kanye ar trebui să fie un fel de rege. Poate ar putea să o aducă cu el şi pe Kim Kardashian, dar nu aş vrea ca ea să îi distragă atenţia lui Kanye de la rolul pe care ar trebui să îl joace, adică acela al celui mai snob rege pe care l-aţi văzut vreodată", a declarat Joe Dempsie pentru tabloidul The Sun.

Dacă această colaborare inedită se va realiza, atunci Kanye West îşi va înscrie numele alături de Will Champion - toboşarul trupei Coldplay - şi Gary Lightbody - solistul trupei Snow Patrol - pe lista muzicienilor celebri care au acceptat roluri episodice în "Game of Thrones".

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

George R. R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici