Kate Hudson s-a despărţit de Matthew Bellamy, solistul trupei Muse

Actriţa Kate Hudson şi Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, s-au despărţit "de ceva vreme", dar au în continuare grijă împreună de Bingham, fiul lor în vârstă de trei ani.

433 afișări
Imaginea articolului Kate Hudson s-a despărţit de Matthew Bellamy, solistul trupei Muse

Actriţa Kate Hudson s-a despărţit de Matthew Bellamy, solistul trupei Muse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kate Hudson, în vârstă de 35 de ani, a anulat logodna cu cântăreţul Matthew Bellamy, solistul în vârstă de 36 de ani al trupei Muse, dar cei doi sunt în continuare "prieteni apropiaţi", potrivit contactmusic.com.

"Kate şi Matt sunt despărţiţi de ceva vreme. În ciuda acestui lucru, cei doi rămân buni prieteni şi se ocupă împreună de fiul lor", a declarat, pentru people.com, un purtător de cuvânt al actriţei.

Hudson şi Bellamy s-au logodit în aprilie 2011, dar nu s-au căsătorit niciodată. Actriţa mai are un fiu, Ryder, în vârstă de 10 de ani, dintr-un mariaj anterior, cu Chris Robinson.

"Părinţii mei nu sunt căsătoriţi. Iar unul dintre motivele pentru care nu sunt căsătoriţi este că au mai fost căsătoriţi în trecut şi le place cum sunt acum. Nu au avut nevoie de o bucată de hârtie pentru a sta unul lângă celălalt. Deci, pentru mine, ştiu că mariajul nu este un bilet de aur", a declarat Kate Hudson, în trecut, referitor la căsnicie.

Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn şi Bill Hudson, a devenit cunoscută în 2001 graţie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obţinând ulterior roluri principale într-o serie de producţii hollywoodiene de succes, precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mămică de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi şi Dupree", "Aurul nebunilor" şi "Războiul mireselor/ Bride Wars".

Muse este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa. Trupa a fost înfiinţată în 1999, la Londra, avându-i în componenţă pe Matthew Bellamy (voce, chitară şi clape), Chris Wolstenholme (chitară bass şi voce) şi Dominic Howard (la tobe şi percuţii). Muzica lor îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică. Hituri ca "Time Is Running Out" şi "Starlight" dovedesc că amestecul de stiluri este unul reuşit.

Trupa Muse, renumită şi pentru show-urile sale energice şi extravagante, a compus piesa "Survival", care a fost cântecul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Muse a lansat şase albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii. Grupul britanic a susţinut un concert şi la Bucureşti, în octombrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici