Kate Moss, topless la 37 de ani, într-o reclamă pentru Rimmel - VIDEO

Kate Moss, în vârstă de 37 de ani, a decis că nu este încă momentul să renunţe la a apărea goală în reclame şi a filmat un nou clip în care apare topless, în cadrul unui parteneriat cu Rimmel.

1748 afișări
Imaginea articolului Kate Moss, topless la 37 de ani, într-o reclamă pentru Rimmel - VIDEO

Kate Moss, topless la 37 de ani, într-o reclamă pentru Rimmel - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imbrăcată numai cu un tricou alb, modelul încearcă să evite să fie fotografiată în pat cu patru femei. În timp ce fuge pe scări, Kate se schimbă în diverse outfituri, înainte de a ajunge pe acoperişul clădirii şi a se urca într-un elicopter, relatează dailymail.co.uk.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume.

Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici