Katherine Jackson - tutorele permanent al nepoţilor ei

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, ar urma să fie desemnată tutorele permanent al copiilor starului, potrivit unui acord încheiat cu Debbie Rowe, mama biologică a celor doi copii mai mari ai "Regelui muzicii pop", informează tmz.com.

104 afișări
Imaginea articolului Katherine Jackson - tutorele permanent al nepoţilor ei

Katherine Jackson - tutorele permanent al nepoţilor ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Surse au declarat pentru site-ul tmz.com că Debbie Rowe a acceptat, în cele din urmă, ca mama lui Michael Jackson, în vârstă de 79 de ani, să preia custodia permanentă a copiilor cântăreţului.

Un tribunal american se va pronunţa, pe 3 august, în privinţa acestui acord şi va desemna persoana care să preia custodia permanentă a copiilor starului dispărut.

Potrivit acestui acord, Debbie Rowe are dreptul să-şi viziteze copiii pe care i-a născut în timpul căsătoriei cu Michael Jackson - Michael Joseph Jackson Jr., în vârstă de 12 ani, şi Paris Michael Katherine Jackson, în vârstă de 11 ani. Cei doi copii mai au un frate vitreg, Prince Michael Jackson II, în vârstă de 7 ani, care a fost născut de o mamă surogat, a cărei identitate nu a fost făcută publică.

În prezent, mama starului, Katherine Jackson, deţine custodia provizorie a celor trei copii.

Potrivit aceloraşi surse, Debbie Rowe a obţinut din partea familiei Jackson permisiunea ca un psiholog să îi ajute pe copiii celebrului cântăreţ să se obişnuiască mai uşor cu prezenţa mamei lor.

Acest acord nu precizează numărul vizitelor la care va avea dreptul Debbie Rowe.

Prin testamentul său, Michael Jackson a cerut instituirea unui fond de administrare a averii sale în beneficiul copiilor şi al mamei lui, Katherine Jackson, care trebuie să fie şi tutorele micuţilor. În document, cântăreaţa Diana Ross a fost numită tutore de rezervă. Testamentul "o omite în mod intenţionat" pe fosta soţie a starului, Deborah Rowe.

După moartea lui Michael Jackson, pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac, Debbie Rowe a declarat că va cere custodia copiilor pe care i-a avut cu artistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici