Katie Holmes, imaginea produselor Bobbi Brown Cosmetics

Actriţa americană Katie Holmes a semnat contractul prin care va deveni prima imagine oficială a produselor Bobbi Brown Cosmetics.

490 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes, imaginea produselor Bobbi Brown Cosmetics

Katie Holmes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bobbi Brown Cosmetics este o companie de produse cosmetice înfiinţată de Bobbi Brown, o americancă deţinătoare a unei diplome de machiaj, care a devenit ulterior makeup artist,, informează femalefirst.co.uk.

Totodată, linia vestimentară "Holmes & Yang", pe care actriţa americană a creat-o cu Jeanne Yang în 2009, va fi prezentată la Săptămâna Modei de la New York, duminică, pe 9 septembrie. Potrivit presei americane, actriţa în vârstă de 33 de ani şi-ar dori foarte mult să facă o impresie bună cu această colecţie.

Articolele create pentru această linie vestimentară sunt prezentate în câteva magazine exclusiviste, precum Barneys din New York şi Harvey Nichols din Londra.

Katie Holmes, care a divorţat recent de Tom Cruise, a devenit cunoscută cu rolul din serialul TV "Dawson's Creek" şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005 şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici