Katy Perry, în costum de latex

Cântăreaţa pop Katy Perry apare îmbrăcată într-un costum de pisică din latex într-o reclamă care promovează lansarea parfumului său Purr în Marea Britanie, informează Brand Republic.

206 afișări
Imaginea articolului Katy Perry, în costum de latex

Katy Perry, în costum de latex

Parfumul, care a apărut în Statele Unite săptămâna aceasta, a fost lansat într-un moment în care Katy Perry este pe primele pagini ale multor ziare din întreaga lumea.

Purr va fi lansat în Marea Britanie pe 12 noiembrie şi va fi promovat printr-o campanie care se adresează în principal adolescentelor. Reclamele vor apărea şi în numerele de decembrie ale mai multor reviste britanice.

Katy Perry este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută graţie hitului din 2008 "I Kissed a Girl", ce s-a situat pe prima poziţie în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici