Keira Knightley refuză să joace în scene de sex regizate de bărbaţi. „Mă simt foarte inconfortabil sub privirea masculină”

  • Keira Knightley nu îşi mai doreşte să joace în scene de sex regizate de bărbaţi.
  • Keira a decis să refuze scenele de sex regizate de bărbaţi, după ce a devenit mamă
  • Keira spune că nu se simte comod sub privirile bărbaţilor, în timpul scenelor
  • Wentworth Miller a decis anul trecut să nu mai joace roluri de heterosexual
1580 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley refuză să joace în scene de sex regizate de bărbaţi. „Mă simt foarte inconfortabil sub privirea masculină”

FOTO: Profimedia

„Refuz să mai joc în scenele de sex regizate de bărbaţi”, sunt cuvintele actiţei Keira Knightley. Într-un podcast realizat pentru Chanel, Keira spune că de când a născut, acceptă să se dezbrace, doar dacă regizorul este femeie. De ce? Pentru că, spune ea, scenele gândite de bărbaţi sunt „oribile” cu ”trupuri pline de ulei” şi „grohăieli”. 
 
„Nu vreau să fiu în acele scene de sex oribile în care eşti dat cu ulei şi toată lumea se holbează. Nu mă interesează să fac asta. Mă simt foarte inconfortabil sub privirea masculină”, a mărturisit actriţa.
 
Keira recunoaşte că e vorba şi de vanitate în ceea ce priveşte această alegere. De când a devenit mamă, contractele sale au o clauză specială potrivit căreia secvenţele de nuditate sunt excluse.  Această clauză nu s-ar aplica, dacă filmul ar fi regizat de o femeie.
 
Alt actor cu o decizie şi mai dură este Wentworth Miller, care juca rolul lui Michael Scofield în Prison Break. El anunţa în luna noiembrie a anului trecut că refuză să mai apară în sezonul şase al serialului. De ce? Pentru că nu îşi doreşte să mai joace roluri de heterosexual, el fiind gay. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici