Khloe Kardashian, centrul unui scandal între doi atleţi

Fostul jucător de basketball Lamar Odom a avut un conflict cu sportivul Tristan Thompson din cauza vedetei Khloe Kardashian.

1867 afișări
Imaginea articolului Khloe Kardashian, centrul unui scandal între doi atleţi

Khloe Kardashian, centrul unui scandal între doi atleţi (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Khloe Kardashian, vedetă de reality show, a fost căsătorită cu Lamar Odom. În prezent Kardashian este într-o relaţie cu Tristan Thompson, jucător de basketball la echipa Clevaland Cavaliers.
 
Vedeta a aranjat o întâlnire între cei doi, însă conform revistei Maxim, întâlnirea a mers prost: Odom a apărut la întâlnire cu mai mulţi prieteni şi s-a comportat agresiv, în timp ce Thompson a acţionat „protectiv“. „Prietenii lui Lamar au trebuit să intervină, lucrurile degeneraseră. Khloe îşi dă seama acum că cei doi nu pot fi în aceaşi cameră împreună“, afirmă o sursă Radar. 
 
Lamar Odon s-a retras din basketball, dar înainte a fost juucător la Lakers. 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici