Kim Kardashian s-a întors într-un nou video sexy

Kim Kardashian, vedeta americană şi soţia rapperului Kanye West s-a întors în atenţia publicului. Ea apărut într-un nou material promoţional al revistei Love, scrie Harper's Bazar.

3648 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian s-a întors într-un nou video sexy
Kim a apărut într-un nou material promoţional al revistei Love, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.
 
Video-ul începe cu cineva ce încearcă să coloreze o felicitare de Crăciun, după care vedeta apare îmbrăcată în lenjerie marca Agent Provocateur şi într-o blană Coach. 
 
După ce Kim a fost victima unui  jaful armat, ea a început să-şi regândească prezenţa în spaţiul online şi să apară mult mai rar în public. Aflată în Paris la Săptămâna Modei în luna octombrie,vedeta americană de televiziune Kim Kardashian a fost ameninţată cu arma într-un hotel din Paris de către indivizi deghizaţi în poliţişti. Aceştia i-au furat nişte bijuterii şi bani. 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici