"Kings On Ice Olympic Gala", reprogramată pe 7 octombrie. Evgeni Pluşenko participă la eveniment

"Kings On Ice Olympic Gala", care urma să aibă loc pe 5 aprilie, la Sala Polivalentă din Capitală, este reprogramată pentru data de 7 octombrie, iar patinatorul rus Evgeni Pluşenko a confirmat prezenţa sa la eveniment, informează organizatorii show-ului, Amphitrion.

206 afișări
Imaginea articolului "Kings On Ice Olympic Gala", reprogramată pe 7 octombrie. Evgeni Pluşenko participă la eveniment

"Kings On Ice Olympic Gala", reprogramată pe 7 octombrie. Evgeni Pluşenko participă la eveniment (Imagine: George Calin/Mediafax Foto)

Organizatorii au depus numeroase eforturi pentru a susţine evenimentul la data stabilită, cu noile confirmări anunţate, însă, din motive de ordin logistic, ca urmare a recentelor reprogramări ale reprezentaţiilor incluse în traseul turneului din această primăvară, "Kings On Ice Olympic Gala" nu mai poate avea loc la data programată iniţial. Reprogramarea pentru toamnă a spectacolului de la Bucureşti îi va permite şi campionului olimpic Evgeni Pluşenko să se alăture distribuţiei, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

"Deşi am depus toate eforturile pentru a prezenta «Gala Olimpică Kings On Ice» luna viitoare la Bucureşti, din cauza schimbărilor apărute în cadrul turneului, ce nu au ţinut de noi, spectacolul se reprogramează pentru luna octombrie a acestui an. Decizia vine însă cu o veste bună: publicul din România va avea şansa de a-l revedea pe «regele gheţii» la Bucureşti, Evgeni Pluşhenko confirmând deja prezenţa în cadrul reprezentaţiei din toamnă", a declarat Raluca Popescu, general manager Amphitrion.

Ediţia din toamnă se va bucura de participarea celor mai îndrăgiţi şi premiaţi reprezentanţi ai patinajului artistic, ce vor sosi la Bucureşti cu programe apreciate şi distinse la cele mai importante competiţii sportive de gen, din distribuţia spectacolului făcând parte, printre alţii, Irina Slutskaya, cea mai premiată patinatoare din istoria Rusiei, Stéphane Lambiel, Brian Joubert, Tomáš Verner şi perechea Fiona Zaldua - Dmitri Sukanov. De asemenea, patinatorul rus Evgeni Pluşhenko, care îşi anulase participarea la "Kings On Ice Olympic Gala" din data de 5 aprilie, din cauza unei intervenţii chirurgicale suferite la coloană, a confirmat că va participa la ediţia din luna octombrie, unde va prezenta, în premieră pentru publicul din România, o compilaţie a celor mai bune momente de patinaj din carieră.

"Vă mulţumesc din suflet pentru toate mesajele trimise şi pentru susţinerea impresionantă pe care mi-aţi arătat-o în această perioadă, toate gândurile voastre bune au ajuns la mine. Sunteţi publicul meu preferat şi sunt extrem de fericit că voi putea patina pentru voi, în România! Ne revedem în toamnă, la Bucureşti!", a declarat campionul olimpic Evgeni Pluşhenko.

Schimbarea datei evenimentului nu afectează valabilitatea biletelor achiziţionate deja, acestea putând fi utilizate pentru reprezentaţia din 7 octombrie. Cei care nu mai pot ajunge la spectacolul programat pentru toamna acestui an au posibilitatea de a-şi recupera contravaloarea biletului de la punctele de vânzare de la care acesta a fost cumpărat, în perioada 20 martie - 30 aprilie.

Biletele pentru spectacolul "Kings On Ice Olympic Gala" din data de 7 octombrie sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului, dar şi online, pe www.myticket.ro, la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici