Kramer din serialul "Seinfeld", din nou pe micile ecrane după o pauză de 13 ani - FOTO, VIDEO

Cu toţii ne amintim de Cosmo Kramer din serialul TV "Seinfeld", care ne-a cucerit prin naturaleţea şi stângăcia lui. Cel care i-a dat viaţă personajului a fost actorul Michael Richards, care a devenit un star, alături de ceilalţi membri ai distribuţiei, Jerry Seinfeld, Elaine Benes şi George Costanza.

25111 afișări
Imaginea articolului Kramer din serialul "Seinfeld", din nou pe micile ecrane după o pauză de 13 ani - FOTO, VIDEO

Michael Richards în rolul Kramer

Însă, dacă toţi ceilalţi protagonişti ai seriei difuzate timp de nouă sezoane, în perioada 1989 - 1998, au reuşit să-şi continue cariera şi după încheierea filmărilor la "Seinfeld", numele lui Michael Richards a intrat într-un con de umbră.

După mai multe încercări nereuşite în tinereţe, Michael Richards a fost remarcat de legendarul actor Billy Crystal, el primind un rol într-un serial TV "Fridays" (1980-1982), care l-a adus în atenţia publicului american. Ulterior a jucat în mai multe producţii cinematografice, dar faima a cunoscut-o abia în anii '90, cu rolul Cosmo Kramer, care i-au adus trei premii Emmy.

Michael Richards a încercat să interpreteze şi alte roluri - Unstrung Heroes (1995) şi Trial and Error (1997), dar s-a întors la rolul care l-a consacrat în emisiunea "The Michael Richards Show" (2000). Aceasta nu i-a adus însă succesul scontat, actorul fiind acuzat că nu reuşeşte să se desprindă de trecut.

A urmat apoi un episod regretabil în viaţa actorului. În 2006, Michael Richards a fost surprins într-un club de comedie din Los Angeles când le adresa injurii rasiste unor bărbaţi de culoare. Deşi şi-a cerut scuze pentru gestul, cariera lui Richards a avut de suferit.

Astfel că, după o pauză de aproximativ şapte ani de la ultima da producţie TV, actorul ş-a împrumutat vocea pentru un personaj din filmul animat Bee Movie (2007), iar în 2009 a a avut câteva apariţii în show-ul în care personajele din Seinfeld s-au reunit - "Curb Your Enthusiasm”.

Potrivit abcnews.com, recent Michael Richards a reuşit să obţină un rol într-un nou show TV - "Giant Baby", în care va juca alături de Kirstie Alley şi Rhea Perlman. El va juca rolul şoferului personajului jucat de Kirstie Alley - Madison “Maddie” Banks, un star de pe Broadway, al cărui fiu pierdut se întoarce acasă după ce mama lui adoptivă moare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici