Lady Gaga a creat o serie de brăţări în beneficiul victimelor din Japonia

Cântăreaţa americană Lady Gaga a creat designul unei serii de brăţări albe din cauciuc care vor fi comercializate cu scopul de a strânge fonduri în beneficiul persoanelor afectate de devastatorul tsunami care a lovit Japonia, informează dailymail.co.uk.

92 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a creat o serie de brăţări în beneficiul victimelor din Japonia

Lady Gaga a creat o serie de brăţări în beneficiul victimelor din Japonia

În 2010, cântăreaţa americană a strâns peste o jumătate de milion de dolari în beneficiul persoanelor afectate de seismul din Haiti, donând contravaloarea unor produse promoţionale şi a biletelor vândute la concertele sale, reprezentând încasările dintr-o zi obişnuită de lucru din viaţa artistei.

De această dată, Lady Gaga a postat pe Twitter un mesaj în care îi îndeamnă pe toţi fanii ei să strângă fonduri în beneficiul persoanelor afectate de seismul care a zguduit Japonia, vineri, urmat de un tsunami devastator.

Cântăreaţa americană le-a cerut fanilor ei să cumpere acele brăţările albe realizate în scopuri caritabile, al căror design a fost conceput chiar de Lady Gaga.

Brăţările albe din cauciuc vor putea fi cumpărate începând din 25 martie, iar preţul unei astfel de brăţări este de 5 dolari americani. Toate încasările obţinute vor fi donate unui fond de ajutorare a victimelor din Japonia.

Pe fiecare brăţară din această serie apare textul "Ne rugăm pentru Japonia" - atât în limba engleză, cât şi în limba japoneză -, dar şi un simbol îndrăgit de artista americană, renumita "monster claw" (gheara monstrului), un simbol pe care fanii îl folosesc adeseori pentru a-şi exprima dragostea pentru originala cântăreaţă americană.

Lady Gaga este o mare admiratoare a Japoniei, declarând de multe ori că piesele şi ţinutele sale sunt inspirate din arta, cultura şi moda acestei ţări. În plus, Nicola Formichetti, stilistul artistei americane, este pe jumătate japonez.

Deşi Lady Gaga este până acum singura vedetă care s-a implicat într-o acţiune de strângere de fonduri pentru victimele din Japonia, multe alte celebrităţi, printre care se numără Justin Bieber, Kim Kardashian, Lea Michele, au ales să îşi exprime gândurile, simpatia şi încurajările pentru poporul japonez prin intermediul unor mesaje postate pe Twitter.

Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009. Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici