Lady Gaga: Melodia "Born This Way" mi-a fost dictată de spiritul lui Alexander McQueen

Cântăreaţa americană Lady Gaga a declarat că nu ea a compus piesa "Born This Way", ci mai degrabă spiritul designerului britanic Alexander McQueen, care i-ar fi dictat melodia de dincolo de mormânt.

217 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga: Melodia "Born This Way" mi-a fost dictată de spiritul lui Alexander McQueen

Lady Gaga: Melodia "Born This Way" mi-a fost dictată de spiritul lui Alexander McQueen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lady Gaga a declarat pentru revista Harper's Bazaar că designerul Alexander McQueen, care s-a sinucis prin spânzurare pe 11 februarie 2010, "a planificat totul", întrucât, imediat după ce a murit acesta, ea a scris "Born This Way". "Cred că el e acolo sus, în rai, ţinând în mâini frâiele industriei modei, ghidându-ne ca pe nişte marionete, planificând totul", a declarat Lady Gaga.

Atunci când casa de discuri a artistei americane a decis să lanseze single-ul "Born This Way" în aceeaşi zi în care se împlinea un an de la moartea lui McQueen, Lady Gaga a spus că i s-a confirmat bănuiala potrivit căreia spiritul designerului britanic continua să lucreze prin intermediul corpului ei.

"El l-a compus!", a declarat artista americană pentru numărul din luna mai al revistei Harper's Bazaar.

Alexander McQueen şi Lady Gaga erau prieteni apropiaţi. Cântăreaţa americană a purtat pantofii în formă de homar creaţi de celebrul designer special pentru videoclipul piesei ei "Bad Romance" şi i-a adus un omagiu special cu ocazia recitalului pe care l-a susţinut la gala Brit Awards din 2010 de la Londra, la o săptămână după sinuciderea designerului.

Lady Gaga a purtat recent o serie de "coarne faciale", sub forma a două protuberanţe amplasate în zona pomeţilor care par că se ridică de sub piele. Ciudatele ei umflături, care apar şi pe umeri, fac parte din noul look abordat de cântăreaţa americană după ce a interpretat în premieră piesa "Born This Way" la gala premiilor Grammy din luna februarie, care au condus la apariţia unor speculaţii potrivit cărora Lady Gaga a suferit o operaţie estetică sau a purtat proteze osoase.

"Nu am făcut niciodată o operaţie estetică", a declarat Lady Gaga. Ea a spus că acele umflături nu sunt proteze, ci sunt oasele ei. Cântăreaţa a insistat asupra faptului că acele oase s-au aflat dintotdeauna acolo, adăugând: "Am aşteptat momentul potrivit pentru a dezvălui universului cine sunt cu adevărat".

Lady Gaga, care a şocat publicul în 2010 după ce a purtat o rochie din bucăţi de carne crudă şi şi-a incendiat pianul la care cânta, a mers chiar până într-acolo încât a afirmat că acele oase "ies în evidenţă" atunci când este inspirată şi că fiecare om are astfel de oase, deoarece "ele sunt lumina din interiorul nostru".

Lady Gaga are 25 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009. Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici