Lady Gaga, prima celebritate cu peste 10 milioane de admiratori pe Twitter

Cântăreaţa americană Lady Gaga a devenit prima celebritate ale cărei mesaje postate pe Twitter sunt urmărite de peste 10 milioane de internauţi, au anunţat, luni, reprezentanţii acestei platforme de microblogging.

218 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, prima celebritate cu peste 10 milioane de admiratori pe Twitter

Lady Gaga, prima celebritate cu peste 10 milioane de admiratori pe Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Contul @ladygaga tocmai a depăşit 10 milioane de admiratori. Wow!", se afirmă într-un mesaj postat pe Twitter de reprezentanţii acestei companii.

În după-amiaza de luni, contul cântăreţei Lady Gaga avea 10.066.000 de fani.

Un alt star al muzicii pop, adolescentul canadian Justin Bieber, se află pe locul al doilea în clasamentul celebrităţilor cu cei mai mulţi admiratori pe Twitter, cu 9,7 milioane de fani care urmăresc mesajele sale.

Pe locurile următoare se află, în ordine, preşedintele american Barack Obama (8,02 milioane de fani), cântăreaţa americană Britney Spears (7,8 milioane de fani) şi starleta americană Kim Kardashian (7,5 milioane de fani).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici