Lady Gaga s-a împăcat cu iubitul ei

Cântăreaţa americană Lady Gaga a decis să îi acorde o a doua şansă iubitului ei, Luc Carl, toboşar într-o trupă rock, de care s-a despărţit în luna mai.

536 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga s-a împăcat cu iubitul ei

Lady Gaga s-a împăcat cu iubitul ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceasta este cea mai recentă împăcare a celor doi, după cea din vara anului 2010, care a avut loc la rândul ei după o despărţire de mai mulţi ani, informează mirror.co.uk.

Potrivit unor surse apropiate artistei, cei doi se întâlnesc în secret de câteva săptămâni, dar Lady Gaga nu vrea să facă un anunţ oficial pentru că "s-a mai ars rău în trecut".

Recent, Lady Gaga a declarat într-un interviu că nu i-a plăcut niciodată cu adevărat să facă sex decât după ce s-a îndrăgostit de Luc Carl. Totodată, ea descria în trecut iubirea dintre doi oameni ca fiind "o relaţie monogamă adecvată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici