Lady Gaga s-ar putea dezbrăca într-un clip publicitar

Reprezentanţii PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) încearcă să o convingă pe cântăreaţa americană Lady Gaga să se dezbrace într-un clip publicitar pentru această organizaţie, informează femalefirst.co.uk.

69 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga s-ar putea dezbrăca într-un clip publicitar

Lady Gaga s-ar putea dezbrăca într-un clip publicitar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa americană Lady Gaga

Activiştii din această renumită organizaţie care militează pentru drepturile animalelor au fost impresionaţi de ţinuta extrem de colorată purtată de starul pop american la o recentă conferinţă de presă, la care cântăreaţa americană s-a prezentat îmbrăcată într-o rochie verde, asortată cu numeroase figuri de pluş în forma celebrului broscoi Kermit din serialul "Păpuşile Muppets".

Cântăreaţa americană a explicat că această rochie reprezintă "un îndemn de a nu purta haine de blană naturală". Lady Gaga a adăugat: "Urăsc blănurile naturale şi nu port niciodată haine din blană naturală".

În prezent, directorii PETA încearcă să o convingă pe renumita cântăreaţă să li se alăture într-o campanie mondială care să transmită lumii întregi acest mesaj. Ei au rugat-o să apară în clipul pentru această campanie, intitulată "Rather Go Naked than Wear Fur" ("Mai bine dezbrăcată decât să port haine din blană naturală"), în care artista americană ar urma să poarte doar "câteva cărţi de joc".

Lady Gaga şi-a lansat albumul de debut, intitulat "The Fame", în 2008, însă nu a avut un mare impact asupra pieţei muzicale internaţionale. Dar primele două discuri single - "Just Dance" şi "Poker Face" - au obţinut poziţii fruntaşe în clasamente.

Lady Gaga a primit o nominalizare la cea mai recentă ediţie a premiilor Grammy, la categoria "cea mai bună înregistrare dance".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici