Lea Michele are cel mai frumos păr de la Hollywood - FOTO

Lea Michele are cel mai frumos păr de la Hollywood, potrivit rezultatelor celui mai recent sondaj "Fames Hottest Looks", realizat anual de Institutul de chirurgie estetică şi reparatorie din Beverly Hills, informează foxnews.com.

138 afișări
Imaginea articolului Lea Michele are cel mai frumos păr de la Hollywood - FOTO

Lea Michele are cel mai frumos păr de la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă uimeşte că ideile despre frumuseţe ale oamenilor nu s-au schimbat prea mult de-a lungul anilor; ceea ce pacienţii ne-au cerut în termeni de frumuseţe au fost lucruri destul de constante pentru noi. Pacienţii noştri doresc să arate natural şi bine proporţionaţi", a declarat medicul Richard Fleming, unul dintre autorii studiului, pentru publicaţia Tart.

"Mă surprinde că, în ciuda apariţiilor exagerate, ca cele ale lui Joan Rivers şi Michael Jackson, ceea ce oamenii doresc este să arate natural", a mai spus acesta.

Pe locul doi în topul celor mai frumoase podoabe capilare s-a clasat Taylor Swift.

Taylor Swift (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Locul trei este ocupat de Alicia Keys.

În ciuda vedetelor care tot apar la Hollywood şi a tendinţelor mereu în schimbare, Fleming spune că, în cariera lui de 30 de ani de chirurgie estetică, nu s-a schimbat nimic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici