Legenda ABBA, Agnetha Faltskog: Îmi este milă de starurile pop din prezent. Dezvăluirile artistei despre partenera sa de scenă

Legenda ABBA, Agnetha Faltskog, spune că îi este milă de starurile pop din prezent, deoarece industria muzicală actuală este "un loc dur pentru tinerii artişti".

18399 afișări
Imaginea articolului Legenda ABBA, Agnetha Faltskog: Îmi este milă de starurile pop din prezent. Dezvăluirile artistei despre partenera sa de scenă

Legenda ABBA, Agnetha Faltskog: Îmi este milă de starurile pop din prezent. Dezvăluirile artistei despre partenera sa de scenă

Cântăreaţa suedeză - care a fost una dintre cele mai mari vedete în anii '70, înainte de a se întoarce la cariera solo, după ce ABBA s-a destrămat, în 1982, - a spus că tinerii sunt supuşi unor presiuni incredibile. Ea a dat-o exemplu pe Britney Spears care a avut o cădere nervoasă în 2007 şi pe Amy Winehouse care a murit în 2011, din cauza problemelor cu alcoolul, informează contactmusic.com.

Vorbind despre Britney Spears, cântăreaţa suedeză a spus: "Trebuie să fie greu pentru oameni ca ea să intre în această industrie atât de tânără. Moartea lui Amy Winehouse a fost foarte tragică. Vocea ei era uimitoare".

Agnetha, în vârstă de 63 de ani, a fost vocalistă a trupei ABBA alături de Anni-Frid Lyngstad şi a recunoscut că faptul că avea o parteneră de scenă a mai slăbit presiunea de a cânta în fiecare noapte.

"Dacă Frida era obosită sau tristă, ziceam «ok, o să muncesc cât pentru două persoane» şi ea făcea acelaşi lucru pentru mine. Deseori aveam probleme cu gâtul, de când mi-am scos amigdalele. Uneori trebuia să lucrez cu febră. Aşa că ne bazam una pe alta. Trebuie să fie greu pentru artiştii solo. Nu îţi permiţi să te îmbolnăveşti. Era înfricoşător. Mereu mi-era teamă să nu mă îmbolnăvesc şi uneori mă îmbolnăveam. Dar ştiam că trebuie să lucrez", a declarat artista pentru revista Attitude.

Trupa suedeză ABBA, formată din Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus şi Anni-Frid Lyngstad, a ajuns în repetate rânduri pe prima poziţie în topurile din întreaga lume, între 1974 şi 1982. Formaţia s-a făcut remarcată prin câştigarea concursului Eurovision cu piesa cult "Waterloo", în 1974.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici