Lendo Calendo - noul videoclip lansat de Dan Bălan

Dan Bălan lansează, marţi, videoclipul pentru piesa "Lendo Calendo", o melodie plină de pasiune şi de energie, potrivit unui comunicat al MediaPro Music remis MEDIAFAX.

910 afișări
Imaginea articolului Lendo Calendo - noul videoclip lansat de Dan Bălan

Lendo Calendo - noul videoclip lansat de Dan Bălan

Clipul îi prezintă pe Dan Bălan şi pe Tany Vander, care merg într-o maşină decapotabilă printr-un deşert fierbinte. Chinuit de soarele dogoritor şi de sete, Dan începe să vadă fantasme ale unor fete atrăgătoare.

Dan Bălan a ales ca în acest nou clip să joace alături de fete foarte frumoase, alese din peste 300 de modele şi dansatoare.

"Sper ca fanilor mei din toată lumea să le placă noul meu videoclip. Cât despre fanii români, vreau să le transmit că ne vom reîntâlni foarte curând", a spus Dan Bălan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici