Lenny Kravitz, surprins purtând cizme cu tocuri înalte

Cântăreţul american Lenny Kravitz a fost surprins, joi, purtând o pereche de cizme cu tocuri înalte, pe când se plimba prin New York, informează dailymail.co.uk.

297 afișări
Imaginea articolului Lenny Kravitz, surprins purtând cizme cu tocuri înalte

Lenny Kravitz, surprins purtând cizme cu tocuri înalte (Imagine: www.dailymail.co.uk)

În plus, ţinuta lui Lenny Kravitz, în vârstă de 46 de ani, era destul de feminină, celebrul cântăreţ purtând o pereche de pantaloni din piele şi un pulover mai lung - asemănător unei rochii -, dar şi o geantă destinată mai degrabă unei femei.

Nefiind un bărbat foarte înalt, pentru că măsoară doar 1,70 metri, este foarte posibil ca Lenny - celebru pentru relaţiile sale cu femei foarte frumoase, precum Adriana Lima şi Nicole Kidman - să fi dorit să câştige în prestanţă.

El nu este singurul star rock ce poartă cizme cu tocuri înalte, Prince purtând întotdeauna astfel de încălţăminte.

Leonard Albert "Lenny" Kravitz, considerat unul dintre cei mai influenţi artişti rock, cântă şi la chitară, bas, baterie şi clape, fiind cunoscut pentru stilul său inconfundabil, ce îmbină influenţe soul, funk, reggae, hard rock şi folk.

Hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I Belong to You", "Fly Away" şi "American Woman" i-au adus atât aprecierea publicului, cât şi numeroase premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard sau Grammy. De-a lungul întregii cariere, Lenny Kravitz a lansat opt albume (incluzând o colecţie "Greatest Hits"), care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Lenny Kravitz a concertat şi la Bucureşti, pe Stadionul Cotroceni, în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici