Leonardo DiCaprio participă la o conferinţă ecologistă organizată de Departamentul de Stat american

Actorul Leonardo DiCaprio va susţine marţi o alocuţiune la o conferinţă pe teme ecologiste, intitulată "Our Ocean", organizată de Departamentul de Stat american.

105 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio participă la o conferinţă ecologistă organizată de Departamentul de Stat american

Leonardo DiCaprio (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Secretarul de Stat american John Kerry îl va prezenta participanţilor pe DiCaprio, care îşi va susţine alocuţiunea imediat după o intervenţie video a preşedintelui Barack Obama, informează variety.com.

"Mă bucură faptul că Leonardo DiCaprio îşi alătură vocea lui puternică eforturilor noastre prin care cerem să lucrăm împreună pentru a proteja oceanul planetar", a declarat John Kerry.

Politicianul american l-a invitat pe starul hollywoodian la această conferinţă prin prisma devotamentului arătat de acesta şi de fundaţia sa - Leonardo DiCaprio Foundation - faţă de programele de protejare a oceanelor şi a mediului înconjurător. În luna februarie, fundaţia actorului a alocat grupului ecologist Oceana o finanţare de 3 milioane de dolari pentru acţiunile de protejare a habitatului oceanic şi a speciilor marine.

La această conferinţă, care se va desfăşura pe durata a două zile, vor participa miniştri, oameni de ştiinţă şi activişti ecologişti.

Iubitor de animale şi pasionat de ecologie, actorul american deţine o locuinţă complet ecologică în Blackadore Caye din Insulele Belize.

În ultimii ani, starul hollywoodian a făcut numeroase donaţii unor organizaţii ecologiste şi a declarat că se va folosi de influenţa şi de celebritatea sa pentru a contribui la eforturile depuse pe plan internaţional pentru protejarea unor specii pe cale de dispariţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici