LIBERTY PARADE 2013: Peste 50.000 de persoane au participat la cel mai important eveniment al muzicii house de pe litoral

Peste 50.000 de persoane au participat, sâmbătă, la Liberty Parade, cel mai important eveniment al muzicii house de pe litoral, desfăşurat pe plaja dintre Venus şi Saturn.

1017 afișări
Imaginea articolului LIBERTY PARADE 2013: Peste 50.000 de persoane au participat la cel mai important eveniment al muzicii house de pe litoral

LIBERTY PARADE 2013: Peste 50.000 de persoane au participat la cel mai important eveniment al muzicii house de pe litoral (Imagine: Florin Gheorghe/Arhiva Mediafax Foto)

Caravana camioanelor cu DJ-i ce au mixat live şi animatori a pornit, ca în fiecare an, din Olimp, sâmbătă, la ora 16.00, şi a străbătut staţiunile Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus şi Saturn, având ca punct final "Black Sea Arena", situată pe plaja dintre Venus şi Saturn.

La petrecerea de la "Black Sea Arena" au evoluat, în total, 26 de DJ-i, cap de afiş fiind Alex Gaudino şi Dr. Kucho.

Printre DJ-i români care au încins atmosfera s-au aflat DJ Optick, Adrian Eftimie, Radio Killer, Vali Bărbulescu, DJ Andi, Cristi Stanciu, Raoul Russu şi Vika Jigulina.

Zecile de mii de fani ai muzicii dance şi house, mulţi dintre ei îmbrăcaţi în costume inedite, cu frizuri şi machiaje stridente, au avut parte de 16 ore de muzică şi dans continuu, petrecerea terminându-se abia la primele ore ale dimineţii.

Distracţia va continua în sudul litoralului şi duminică, alte zeci de mii de persoane fiind aşteptate să asiste, tot la "Black Sea Arena", la un alt concert susţinut, de la ora 19.00, de Direcţia 5, Smiley, Vama şi Voltaj, intrarea fiind liberă.

Ordinea publică şi siguranţa participanţilor la spectacol vor fi asigurate de aproximativ 100 de jandarmi de la Gruparea Mobilă "Tomis" Constanţa. Potrivit jandarmilor, zona în care se va desfăşura concertul va fi delimitată cu garduri metalice, iar în zonele de acces se va efectua control preventiv corporal şi al bagajelor. În plus, pentru fluidizarea traficului pietonal traficul rutier va fi restricţionat pe cordonul Venus - Saturn.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici