Liza Minnelli revine în sitcomul "Arrested Development"

Cântăreaţa şi actriţa americană Liza Minnelli va reveni în sitcomul "Arrested Development", în cel de-al patrulea sezon al show-ului, care va fi difuzat pe platforma online Netflix.

180 afișări
Imaginea articolului Liza Minnelli revine în sitcomul "Arrested Development"

Liza Minnelli (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Vedeta americană îşi va relua cu această ocazie rolul Lucille Austero, pe care l-a mai interpretat şi în episodul al zecelea din cel de-al doilea sezon al show-ului, informează Allocine.

"Arrested Development" este un sitcom de televiziune american creat de Mitchell Hurwitz pentru postul Fox. Serialul are în centrul său familia Bluth, o familie bogată, dar disfuncţională. Primele trei sezoane au rulat pe postul Fox între 2003 şi 2006.

Pentru sezonul al patrulea - care va fi difuzat pe platforma online Netflix în 2013 - toţi actorii din sezoanele anterioare au semnat contractele necesare pentru a-şi relua rolurile care i-au făcut celebri.

Liza Minnelli va juca din nou rolul Lucille Austero, cea mai bună prietenă a doamnei Bluth. Ea este şi iubita personajului Buster, jucat de Tony Hale, fiul puţin ciudat şi inadaptat din punct de vedere social al familiei Bluth. În episodul al 10-lea din cel de-al doilea sezon, personajul jucat de Minnelli a încercat să preia controlul asupra Bluth Company, firma familiei Bluth.

Noul sezon va avea cel puţin 10 episoade şi va fi difuzat începând din primăvara anului 2013.

Show-ul a avut un succes răsunător în rândul publicului american, dar şi al criticilor de specialitate, fiind recompensat cu şase premii Emmy şi un Glob de Aur.

Liza Minnelli, fiica actriţei Judy Garland, este actriţă, cântăreaţă şi dansatoare din copilărie şi a apărut în numeroase filme şi musicaluri. Ea a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Cabaret" (1972). Palmaresul ei cuprinde toate premiile majore decernate de reprezentanţii industriei de divertisment - Oscar, Grammy, Tony, BAFTA şi Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici