Video Loredana şi Gabriel Cotabiţă au adus un omagiu victimelor din incendiul de la Colectiv - VIDEO

Loredana şi Gabriel Cotabiţă le-au adus un omagiu emoţionant victimelor tragediei din clubul Colectiv, interpretând melodia "Mi-e dor de tine", a regretatei artiste Mălina Olinescu.

4705 afișări

Emoţionantul moment a avut loc cu prilejul concertului "Imaginarium", pe care Loredana l-a susţinut sâmbătă seară la Sala Palatului din Bucureşti.

Astfel, Loredana şi invitatul său special Gabriel Cotabiţă au interpretat, în memoria victimelor incendiului izbucnit pe 30 octombrie în clubul Colectiv, melodia "Mi-e dor de tine", a regretatei artiste Mălina Olinescu, care a murit pe 12 decembrie 2011.

"Dar spune-mi cine/ A pus tăcerea între noi?/ Întoarce-te înapoi! Mi-e dor şti bine,/ Mi-e dor de tine!/ Aş vrea să pot să te opresc,/ Să-ţi spun cât te iubesc!/ Mi-e dor de tine.../ Numai de tine.../ Oare de ce, nu mai zâmbeşti,/ Spui că te simţi departe./ Liniştea ne desparte, fără rost!/ Oare de ce, nicio zi nu mai e,/ Aşa cum era înainte?/ Simt cum te pierd şi totuşi mai sper,/ Să-mi spui din nou ca ieri!/ Mi-e dor de tine,/ Mi-e dor şti bine!/ Aş vrea să pot să te opresc,/ Să-ţi spun cât te iubesc!/ Mi-e dor de tine...", au cântat Loredana şi Gabriel Cotabiţă pe scena Sălii Palatului, în aplauzele publicului.

În timpul interpretării melodiei, pe un ecran mare din spatele lor au fost prezentate imagini cu o parte dintre victimele tragediei din clubul Colectiv, între care Adrian Rugină, Claudiu Petre, Mihai Alexandru, Vlad Ţelea, Monica Tănăsoiu, Alex Chelba şi Florin Cristian Popescu.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 44, după ce duminică au murit alţi doi răniţi internaţi la Spitalul "Floreasca" din Bucureşti, iar un altul la Spitalul de Arşi. Sâmbătă, nouă pacienţi au decedat, şapte în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde fuseseră transferaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici