Lupita Nyong'o şi Pharrell Williams au devenit membri ai Academiei de film americane

Actriţa Lupita Nyong'o şi cântăreţul Pharrell Williams au devenit joi membri ai Academiei de film americane (Academy of Motion Picture Arts and Sciences), care acordă anual premiile Oscar.

68 afișări
Imaginea articolului Lupita Nyong'o şi Pharrell Williams au devenit membri ai Academiei de film americane

Lupita Nyong'o (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Lupita Nyong'o, în vârstă de 31 de ani, primeşte astfel o nouă recunoaştere a talentului său artistic, după ce a obţinut, în luna martie, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, cu interpretarea sclavei Patsy din filmul "12 ani de sclavie", de Steve McQueen.

Alţi doi actori care au avut roluri de excepţie în acest film, Michael Fassbender, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, şi Paul Dano vor face parte din Academia de film americană, care are aproximativ 600 de membri.

Pharrell Williams este interpretul melodiei "Happy", nominalizată la Oscar şi inclusă pe coloana sonoră a filmului de animaţie "Sunt un mic ticălos/ Despicable Me 2", care a ajuns pe primul loc în topurile muzicale din 20 de ţări.

Printre cei 271 de noi membri ai Academiei de film americane acceptaţi anul acesta mai fac parte Jean-Marc Vallé (regizorul filmului "Dallas Buyers Club"), actorul somalez Barkhad Abdi (nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor secundar, în filmul "Captain Phillips"), actriţa Sally Hawkins (care a jucat rolul surorii personajului interpretat de Cate Blanchett în "Blue Jasmine", de Woody Allen).

Noii membri ai Academiei de film americane vor vota câştigătorii premiilor Oscar de anul viitor, care vor fi acordate pe 22 februarie, la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici