"Lupu", de Bogdan Mustaţă, începe turul cinematografelor, vineri, cu o proiecţie specială la NCRR - VIDEO

"Lupu", de Bogdan Mustaţă, ultimul film în care a jucat cineastul Sergiu Nicolaescu, va începe turul cinematografelor cu o proiecţie specială, vineri, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) din Capitală, informează un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

122 afișări
Imaginea articolului "Lupu", de Bogdan Mustaţă, începe turul cinematografelor, vineri, cu o proiecţie specială la NCRR - VIDEO

"Lupu", de Bogdan Mustaţă, începe turul cinematografelor, vineri, cu o proiecţie specială la NCRR

Proiecţia, care va începe la ora 20.15, va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu regizorul Bogdan Mustaţă şi actorii Ada Condeescu şi Mihai Vasilescu.

Biletele pentru proiecţia specială pot fi cumpărate la preţurile de 10 lei (preţ întreg) şi 7 lei (preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari).

Ce se poate întâmpla în mintea unui adolescent de 16 ani când se îndrăgosteşte pentru prima dată? Lupu trăieşte cea mai stranie vară din viaţa sa. Mama lui are un nou iubit, fata care se lipeşte de el pe holurile întunecate ale blocului este posibil să nu existe, iar tatăl mort îi cere ajutorul din camera alăturată.

Filmul "Lupu" îl are în rolul principal pe tânărul Mihai Vasilescu, aflat la debut, alături de Ada Condeescu, Costel Caşcaval, Carmen Ungureanu, Alexandru Potocean şi Camelia Zorlescu, cu participarea extraordinară a lui Sergiu Nicolaescu, în ultimul său rol.

Proiectul a fost selecţionat în cadrul Atelierului Festivalului de la Cannes. Bogdan Mustaţă a făcut filme de televiziune în Dubai şi Vietnam şi a câştigat Ursul de Aur la Berlin pentru scurtmetrajul "O zi bună de plajă", în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici