M.I.A. a lansat un cântec pe Twitter în memoria cântăreţei Amy Winehouse

Cântăreaţa britanică de origine tamilă M.I.A.a lansat pe Twitter un cântec, intitulat "27", în memoria cântăreţei Amy Winehouse, care a murit sâmbătă la vârsta de 27 de ani.

241 afișări
Imaginea articolului M.I.A. a lansat un cântec pe Twitter în memoria cântăreţei Amy Winehouse

M.I.A. a lansat un cântec pe Twitter în memoria cântăreţei Amy Winehouse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest single este o înregistrare demo, în versiune nefinalizată. Artista britanică a declarat pe site-ul Soundcloud.com că dedică această piesă tuturor prietenilor ei care au murit la vârsta de 27 de ani, informează huffingtonpost.com.

"Am înregistrat acest cântec înainte de izbucnirea scandalului WikiLeaks şi nu l-am postat niciodată online. E o versiune demo, nefinalizată. R.I.P. Amy Winehouse (Odihneşte-te în pace, Amy Winehouse)", a scris M.I.A. în mesajul ei postat pe Twitter.

Cântăreaţa şi compozitoarea britanică Amy Winehouse, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă, sâmbătă după-amiaza, în apartamentul ei din Londra.

27 este vârsta la care mulţi artişti celebri au murit, printre aceştia numărându-se Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison şi Kurt Cobain.

Mathangi "Maya" Arulpragasam, cunoscută sub numele de scenă M.I.A., este o cântăreaţă, compozitoare, producătoare britanică de origine tamilă, renumită pentru implicarea sa în modă, arte vizuale şi activism politic.

În 2009, revista Time a inclus-o pe M.I.A. în topul 100 al celor mai influente persoane din lume, datorită "influenţei globale pe care o are în mai multe domenii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici