Macy Gray va concerta, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului

Macy Gray revine în toamnă în România, pentru un concert de zile mari, o extravaganţă funk, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii, Events.

245 afișări
Imaginea articolului Macy Gray va concerta, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului

Macy Gray (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Macy Gray va susţine un recital de aproape două ore, care va include atât hiturile care au consacrat-o, precum "I try", "Sweet Baby", "Sexual Revolution", cât şi piese de pe ultimul său album, "Covered", lansat în acest an.

Starul, acum în vârstă de 45 de ani, a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume şi are la activ şase albume de studio, un premiu Grammy şi alte cinci nominalizări. Macy Gray şi-a pariat vocea cu totul unică şi un stil personal bizar pentru a ajunge în hall-of-fame-ul R&B la final de mileniu, oferind publicului de toate culorile o alternativă excentrică la muzica soul mainstream. Artista creează un melanj muzical unic de soul, hip-hop, R & B, funk şi rock.

Albumul "Covered" include 16 piese, coverurile unor trupe la fel de celebre, precum "Here Comes The Rain Again" (Eurythmics), "Creep" (Radiohead), "Teenagers" (My Chemical Romance), "Nothing Else Matters" (Metallica), "Sail" (Awolnation) sau "Wake Up" (Arcade Fire).

Macy Gray s-a născut de fapt Natalie Mclntyre în Canton, Ohio, şi a fost o adolescentă timidă, frecvent tachinată pe subiectul vocii sale ciudate. Aceeaşi voce care a făcut-o faimoasă şi care poate deveni dezarmant de dulce pe o melodie, aspră şi enervantă pe o altă. Comparaţia evidentă a fost întotdeauna cu Billie Holliday, dar Macy Gray păstreză în sound-ul său şi urme din Betty Davis, Nina Simone, Karen Dalton sau Tina Turner.

Pe 22 noiembrie, accesul în Sala Palatului va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Biletele intră în vânzare începând de joi. Până pe 22 iulie inclusiv, biletele pot fi achiziţionate la un preţ special, cu 10% discount (200 de lei, 153 de lei, 126 de lei şi 100 de lei, în funcţie de categorie).

Începând de pe 23 iulie, biletele vor fi disponibile la preţurile de 220 de lei, 170 de lei, 140 de lei şi 110 lei. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Str. Polonă nr. 15.

Macy Gray a mai concertat în România în anii 2007 şi 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici