Mădălina, fetiţa care a cucerit Italia cu vocea ei: N-o să să cânt niciodată la nunţi. Vreau mai mult! -VIDEO

La 13 ani, Mădălina Lefter a marcat o premieră în istoria televiziunii italiene Rai Uno. Este singurul copil care a încheiat un contract cu celebrul post tv. Fetiţa din Iaşi este invitată săptămânal în studiourile de la Roma ca să le cânte italienilor, iar duetul de acum trei zile, cu Olivia Newton John, face parte din înţelegerea parafată de româncă.

2080 afișări
Imaginea articolului Mădălina, fetiţa care a cucerit Italia cu vocea ei: N-o să să cânt niciodată la nunţi. Vreau mai mult! -VIDEO

Mădălina, fetiţa care a cucerit Italia cu vocea ei: N-o să să cânt niciodată la nunţi. Vreau mai mult! -VIDEO (Imagine: www.gandul.info)

"Toată viaţa ne-am investit-o în Mădălina din toate punctele de vedere, dar nu avem niciun regret, a meritat şi merită totul", mărturiseşte pentru gândul Mihaela Lefter, mama "fetiţei-fenomen", aşa cum este numită în Italia Mădălina. La 13 ani, copila a cântat în duet cu celebra Olivia Newton-John şi a ridicat o sală întreagă în picioare în studiourile Rai Uno. Printre cei care au ascultat-o pe Mădălina interpretând piesa Hopelessly devoted to you au fost şi părinţii ei, Mihaela şi Cristian. "Nici nu vă puteţi imagina ce emoţii am trăit atunci", povesteşte mama, în timp ce fetiţa descrie pentru gândul experienţa întâlnirii cu Olivia Newton John. "Cred că a fost cea mai frumoasă experienţă să cânt cu unul dintre idolii mei, cu un mit al lumii. Dincolo de scenă, în spatele ei am descoperit un om frumos şi foarte deschis", spune Mădălina.

Mădălina e premiantă de când se ştie - la şcoală, dar şi la concursurile muzicale. Cu maturitate însă spune că a învăţat să viseze departe. "Mi-aş dori să fac lucruri măreţe, mai mult decât competiţiile muzicale din România. Visez să ajung dincolo de graniţele României sau ale Italiei, în America", povesteşte fetiţa.

Italia a descoperit-o pe Mădălina anul trecut, când românca a participat la emisiunea-concurs "Ti lascio una canzone" şi chiar a câştigat-o obţinând premiul juriului. "Cânt pentru că-mi place lumea în care am intrat, atmosfera, cei care-şi fac treaba în mod profesionist. Nu cânt pentru bani", punctează copila.

Citeşte mai multe despre Mădălina Lefter pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici