Madonna şochează din nou: A făcut striptease şi a dedicat gestul său unei fetiţe care a fost împuşcată de talibani - VIDEO

Madonna a făcut striptease în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Los Angeles, cântăreaţa dedicând acest moment unei fetiţe pakistaneze care a fost împuşcată în cap de talibani.

2562 afișări
Imaginea articolului Madonna şochează din nou: A făcut striptease şi a dedicat gestul său unei fetiţe care a fost împuşcată de talibani - VIDEO

Madonna şochează din nou: A făcut striptease şi a dedicat gestul său unei fetiţe care a fost împuşcată de talibani

Cântăreaţa a făcut acest gest miercuri în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Los Angeles, informează Daily Mail. La un moment dat, diva s-a oprit din cântat şi le-a spus spectatorilor că vrea "să discute ceva serios" cu ei.

Potrivit Entertainment Today, Madonna le-a spus fanilor săi că a făcut-o să plângă ştirea potrivit căreia o feţiţă pakistaneză, Malala Yousafzai, a fost împuşcată în cap de talibani.

"Fetiţa de 14 ani care a fost împuşcată scria pe un blog despre cât de importantă este educaţia pentru ea. Talibanii au oprit autobuzul în care ea se afla şi au împuşcat-o. Înţelegeţi cât de bolnav şi absurd e gestul ăsta?", a spus Madonna.

Cântăreaţa a considerat însă că mesajul său nu este îndeajuns de puternic, aşa că a ales să se dezbrace pe scenă. Când s-a întors cu spatele, publicul a putut vedea numele "Malala" scris pe corpul artistei. "Acest cântec este pentru Malala", a spus Madonna şi a început să cânte "Human Nature".

Comportamentul artistei a stârnit însă reacţii negative pe internet, mai ales din partea unor cetăţeni pakistanezi, care au spus că gestul ei a fost făcut pentru a atrage atenţia asupra propriei persoane.

Malala a fost împuscată de două ori şi este în prezent în spital, starea sa fiind critică.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici