Madonna va lansa un lanţ internaţional de săli de sport

Cântăreaţa americană Madonna va lansa un lanţ internaţional de săli de sport - Hard Candy -, prima dintre ele urmând să fie inaugurată în luna noiembrie, la Ciudad de Mexico, au anunţat, luni, asociaţii artistei.

45 afișări
Imaginea articolului Madonna va lansa un lanţ internaţional de săli de sport

Madonna va lansa un lanţ internaţional de săli de sport (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Madonna, în parteneriat cu managerul ei, Guy Oseary, şi grupul New Evolution Ventures (NEV), anunţă lansarea în principalele oraşe din lume a lanţului de săli de sport Hard Candy Fitness", al cărui nume este inspirat din titlul celui mai recent album lansat de vedeta americană, se afirmă într-un comunicat.

Prima dintre aceste săli de sport va fi inaugurată pe 29 noiembrie, în Ciudad de Mexico, în prezenţa artistei, şi va avea o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi.

"De-a lungul întregii ei cariere, Madonna s-a dedicat sportului şi sănătăţii şi a făcut sport în sute de săli din lume. Ea are o idee foarte precisă despre cum arată mediul ideal unde poţi face sport şi dans", se explică în acelaşi comunicat.

NEV, al cărui sediu general se află în California, este un grup de divertisment specializat în domeniul sălilor de sport din Statele Unite ale Americii şi din străinătate.

Madonna şi partenerii ei doresc să deschidă săli şi cluburi de sport în "zece alte oraşe din Rusia, Brazilia, Argentina, dar şi în Europa şi în Asia", precizează acelaşi comunicat.

"Hard Candy Fitness va reflecta preferinţele Madonnei şi implicarea ei în fiecare detaliu, inclusiv în ceea ce priveşte muzica, lumina şi elementele de design. Punctul ei de vedere va fi prezent peste tot", a explicat Mark Mastrov, directorul NEV.

Liz Rosenberg, purtătoarea de cuvânt a artistei americane, a declarat că cel mai recent turneu mondial al Madonnei a generat cea mai mare cifră de afaceri înregistrată vreodată de un turneu susţinut de o cântăreaţă.

Cântăreaţa a semnat un contract şi cu grupul Iconix Co, care deţine multe licenţe, şi a lansat recent o linie vestimentară - Material Girl - în magazinele lanţului american Macy's, acest acord conţinând numeroase alte operaţiuni, care vor fi anunţate ulterior, sub brandul Madonna.

Nu se ştie deocamdată dacă vor fi deschise săli de sport Hard Candy şi pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici