Marc Anthony refuză să plătească o pensie alimentară mai mare pentru copiii săi

Cântăreţul Marc Anthony refuză să plătească o pensie alimentară mai mare pentru copiii săi, întrucât se teme că aceştia ar putea deveni dependenţi de droguri, informează contactmusic.com.

387 afișări
Imaginea articolului Marc Anthony refuză să plătească o pensie alimentară mai mare pentru copiii săi

Marc Anthony (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul, în vârstă de 45 de ani, este implicat într-un proces cu fosta sa soţie Dayanara Torres, de care a divorţat în 2004, care cere ca suma pe care artistul o plăteşte lunar pentru creşterea celor doi copii ai lor, Cristian, în vârstă de 13 ani, şi Ryan, de 10 ani, să fie mărită de la 13.000 de dolari la 113.000 de dolari.

Dayanara Torres susţine că stilul de viaţă al copiilor, atunci când locuiesc cu Marc Anthony, este unul luxos, dar aceştia trăiesc într-o sărăcie relativă când stau cu ea.

Actriţa, în vârstă de 39 de ani, vrea mai mulţi bani de la Marc Anthony pentru a plăti personalul care are grijă de casă, dar şi pentru a le oferi băieţilor o vacanţă.

Pe de altă parte, Marc Anthony consideră că, dacă suma pe care o plăteşte pentru copiii săi ar creşte, aceştia ar deveni răsfăţaţi şi chiar ar putea ajunge dependenţi de droguri.

Potrivit site-ului TMZ.com, Marc Anthony ar fi angajat un psiholog care să îi redacteze o scrisoare judecătorului ce se ocupă de caz, în care să fie menţionate toate problemele care ar putea apărea în cazul copiilor care trăiesc în Los Angeles şi ai căror părinţi au foarte mulţi bani, în industria de divertisment.

După despărţirea de Dayanara Torres, Marc Anthony s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, cu care are doi copii, pe gemenii Emme şi Maximillian. Lopez şi Anthony au divorţat în aprilie 2012. Artistul a început o relaţie cu Chloe Green, în vârstă de 22 de ani, în 2013, însă cei doi s-au despărţit de curând.

Cântăreţul american Marc Anthony va concerta pentru prima dată în România pe 19 mai, la Sala Palatului din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici