Marea surpriză a anului în cinematografie. Filmul "The Super Mario Bros" are încasări record

Noul film Super Mario Bros Movie a doborât recordurile de încasări, înregistrând cea mai de succes deschidere globală din toate timpurile pentru un film de animaţie.

506 afișări
Imaginea articolului Marea surpriză a anului în cinematografie. Filmul "The Super Mario Bros" are încasări record

Filmul de familie, a doua versiune de la Hollywood a jocului de succes al Nintendo, a obţinut 377 de milioane de dolari în întreaga lume în primele cinci zile de la lansare.

Această cifră a depăşit recordul anterior de 358 de milioane de dolari deţinut de Frozen 2, notează BBC.

"Cifrele sunt senzaţionale", a remarcat analistul David A Gross, care a spus că va fi "cu uşurinţă filmul numărul 1 al anului 2023".

În The Super Mario Bros Movie, instalatorul italian mustăcios este dublat de Chris Pratt, în timp ce Jack Black îl interpretează pe răufăcătorul Bowser, care scuipă foc.

Majoritatea criticilor au oferit recenzii negative, filmul având scorul de 56% pe Rotten Tomatoes. Însă mulţi fani par să nu fie de acord, publicul oferind un scor de 96%. Chiar şi Elon Musk a scris pe Twitter că "criticii sunt atât de deconectaţi de realitate!".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici