"Marele Gatsby", de la Cannes, pe marile ecrane din România din 17 mai - VIDEO

Filmul "Marele Gatsby", în regia lui Baz Luhrmann, cu Leonardo DiCaprio şi Carey Mulligan în distribuţie, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 17 mai, informează MediaPro Distribution.

230 afișări
Imaginea articolului "Marele Gatsby", de la Cannes, pe marile ecrane din România din 17 mai - VIDEO

"Marele Gatsby", de la Cannes, pe marile ecrane din România din 17 mai

Lungmetrajul, o nouă ecranizare a romanului scris de F. Scott Fitzgerald, va fi proiectat în premieră mondială în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes, care se desfăşoară între 15 şi 26 mai.

Nick Carraway (Toby Maguire) este atras de lumea misterioasă şi plină de bogăţii a vecinului său, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), pe care o consideră fascinantă şi extravagantă. Curând, însă, Nick se trezeşte prins în universul lui Gatsby, unde nebunia, obsesia şi tragedia pândesc la tot pasul.

Cadrele spectaculoase, costumele senzaţionale şi atmosfera romantică a anilor 1920 sunt susţinute cu realism de efectele 3D ale filmului şi interpretările excepţionale ale lui Leonardo DiCaprio, Toby Maguire, Carey Mulligan, Isla Fisher şi multor alţi actori extrem de talentaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici