Mariah Carey, la 42 de ani: Cum arăta înainte cântăreaţa şi cum arată acum - FOTO

Mariah Carey a fost fotografiată în Aspen, Colorado, acolo unde va petrece Crăciunul anul acesta.

17306 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey, la 42 de ani: Cum arăta înainte cântăreaţa şi cum arată acum - FOTO

Mariah Carey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La 42 de ani, Mariah Carey se păstrează într-o formă fizică deosebită, chiar dacă are câteva kilograme în plus faţă de anul 2004.

2004

Cântăreaţa a fost surprinsă la cumpărături, părăsind magazinul Louis Vuitton din Aspen. Vedeta s-a întreţinut cu fanii în faţa magazinului Ralph Lauren.

Mariah Carey s-a căsătorit cu actorul şi rapperul Nick Cannon pe 30 aprilie 2008. Carey a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998.

2008

Cântăreaţa a rămas însărcinată la scurt timp după căsătoria cu Cannon, însă a suferit un avort spontan, fără a face public acest lucru până nu a anunţat că este din nou însărcinată, în toamna anului 2010. La începutul lunii februarie 2011, artista americană a dezvăluit că va avea un băiat şi o fată.

NOIEMBRIE 2012

Gemenii s-au născut pe 30 aprilie 2011, în aceeaşi zi în care se împlineau trei ani de la căsătoria părinţilor lor.

DECEMBRIE 2012

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici