Mariah Carey şi Kim Cattrall au donat haine de blană organizaţiei de protecţie a animalelor PETA

Mariah Carey, Kim Cattrall şi Debbie Harry şi-au donat hainele de blană organizaţiei de protecţie a animalelor PETA, pentru un program prin care îmbrăcămintea va fi donată oamenilor străzii în perioada iernii.

132 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey şi Kim Cattrall au donat haine de blană organizaţiei de protecţie a animalelor PETA

Mariah Carey şi Kim Cattrall au donat haine de blană organizaţiei de protecţie a animalelor PETA (Imagine: HEPTA)

Cântăreţele Mariah Carey şi Debbie Harry şi actriţa Kim Cattrall şi-au donat hainele de blană organizaţiei PETA, ce luptă pentru drepturile animalelor şi care, la rându său, le va dona magazinului Liberty din Londra, care are un program prin care asigură îmbrăcăminte pe perioada de iarnă oamenilor fără adăpost, potrivit contactmusic.com.

Magazinul refuză să vândă haine de blană, dar le-a acceptat pe cele donate de vedete în scopuri caritabile. În 2013, Liberty a donat peste 15.000 de obiecte vestimentare pentru oamenii străzii.

"Graţie zecilor de donatori care au renunţat la blănurile lor, din bunătate, PETA poate trimite un mesaj important privind compasiunea faţă de animale şi că doar oamenii fără adăpost au o scuză pentru a purta haine de blană", a declarat Mimi Bekhechi, director al organizaţiei.

PETA (The People for the Ethical Treatment of Animals) a avut un program asemănător anul trecut, în Detroit, Statele Unite, când a donat 100 de haine de blană oamenilor fără adăpost din oraşul american.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici