Mariah Carey va naşte un băiat şi o fată

Mariah Carey şi Nick Cannon au dezvăluit că vor avea un băiat şi o fată, care urmează să se nască în aprilie, potrivit contactmusic.com. Cei doi cântăreţi au dezvăluit că vor avea fată şi băiat, precizând că s-au mirat că nimeni nu le-a ghicit secretul.

57 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey va naşte un băiat şi o fată

Mariah Carey va naşte un băiat şi o fată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Au fost concursuri între fani pe Twitter, despre sexul copiilor, şi multe zvonuri potrivit cărora ar fi amândoi băieţi sau fete, dar nimeni nu a ghicit", a declarat cântăreaţa pentru revista Life & Style.

De cealaltă parte, Nick a declarat că el şi Mariah au găsit nume unice pentru copiii lor. "Nu vor avea nume nebuneşti, cum ar fi Carburator, dar sunt cu siguranţă unice", a spus el.

Mariah Carey a anunţat în luna octombrie că este însărcinată, iar Nick Cannon a declarat, în decembrie, că soţia lui este însărcinată cu gemeni, iar bebeluşii se vor naşte în primăvara anului 2011.

Cei doi au evitat până în ultima clipă să anunţe sarcina, din cauza unui avort spontan suferit de Mariah Carey în urmă cu doi ani.

Mariah Carey (născută pe 27 martie 1969 sau 1970 - sursele diferă) şi Nick Cannon, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit pe 30 aprilie 2008. Carey a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici