Mark Wahlberg se întoarce la vechea sa pasiune, moda

Mark Wahlberg a acceptat să fie imaginea liniei vestimentare PRVCY, actorul, care a fost model pentru Calvin Klein, revenind astfel la vechea sa pasiune, moda.

217 afișări
Imaginea articolului Mark Wahlberg se întoarce la vechea sa pasiune, moda

Mark Wahlberg se întoarce la vechea sa pasiune, moda (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Starul filmului "Luptătorul/ The Fighter" s-a remarcat pentru prima dată ca model pentru Calvin Klein, pentru ca mai târziu să devină imaginea liniei pentru bărbaţi a casei de modă. Pe lângă Wahlberg, PRVCY mai are ca reprezentanţi vedete precum sora mai mică a lui Lindsay Lohan, informează femalefirst.co.uk.

Mark Wahlberg are un curriculum vitae ieşit din comun, chiar şi pentru criteriile hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea celebrei mărci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul", "Max Payne".

Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, graţie evoluţiei sale din filmul "Cârtiţa/ The Departed", lansat în 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici