Martin Scorsese a făcut un film cu telefonul despre perioada petrecută în carantină

  • Regizorul Martin Scorsese a vrut să dea un interviu, dar i-a ieşit un film scurt
  • Cineastul trebuia să vorbească despre experienţa sa în izolare
  • Interviul s-a transformat într-un dialog cu o peliculă semnată de Hitchcock
264 afișări

Martin Scorsese s-a plictisit în timp ce era în izolare pentru a se feri de noul coronavirus. Regizorul a decis să-şi canalizeze furia în scopuri creative şi a realizat un film de scurtmetraj pe care l-a filmat cu telefonul său mobil.

Filmul a avut premiera recent pe BBC şi este despre „cultura izolării”.

„Am trecut destul de mult de când sunt în carantină”, spune Scorsese, în scurtmetrajul său.

„Am lucrat atât de mult la atât de multe proiecte diferite, iar lucrurile se învârteau şi se învârteau şi se învârteau şi, dintr-o dată a intervenit o oprire. A fost o zi care a venit cu o uşurare. Nu a trebuit să merg nicăieri sau să fac nimic. Adică, a trebuit să fac totul, dar nu a trebuit să fac asta atunci", spune Scorsese în film.

Regizorul vorbeşte în film despre anxietatea care l-a cuprins atunci când şi-a dat seama cum trece timpul şi el nu poate face nimic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici