Maşina anului 2018, expusă pentru prima dată în România | GALERIE FOTO

Maşina anului 2018, Volvo XC40, este expusă pentru prima dată în România în cadrul Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti, care are loc în perioada 23 martie 1 aprilie, la Romexpo.

3854 afișări
Imaginea articolului Maşina anului 2018, expusă pentru prima dată în România | GALERIE FOTO

Maşina anului 2018, Volvo XC40, expusă pentru prima dată în România | GALERIE FOTO

GALERIE FOTO AICI 

Juriul concursului Car Of The Year (COTY), format din jurnalişti de la cele mai prestigioase publicaţii auto din Europa, a decis că Volvo XC40 s-a detaşat în faţa celorlalte şase maşini finaliste: Alfa Romeo Stelvio, Audi A8, BMW Serie 5, Citroën C3 Aircross, Kia Stinger şi Seat Ibiza.

Pe podiumul COTY, Volvo XC40 a fost însoţit de Seat Ibiza (locul II) şi de BMW Seria 5 (locul III).

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici