MASTERCHEF: Marea finală a concursului - marţi, de la ora 20.30, la Pro TV

Marea finală a celui de-al doilea sezon al emisiunii "MasterChef" va fi difuzată marţi, de la ora 20.30, la Pro TV, informează televiziunea.

1140 afișări
Imaginea articolului MASTERCHEF: Marea finală a concursului - marţi, de la ora 20.30, la Pro TV

Marea finală "MasterChef" - marţi, de la ora 20.30, la Pro TV

Cel de-al doilea sezon "MasterChef" a ajuns la final. Marţi, 28 mai, de la ora 20.30, Pro TV difuzează ultima ediţie din acest sezon, în care emoţiile concurenţilor se vor amesteca în aburii celor mai sofisticate preparate culinare. Prin ce probe neaşteptate şi solicitante vor trece concurenţii, dar şi care este podiumul de anul acesta şi cu ce atuuri i-a convins pe juraţi câştigătorul celui de-al doilea sezon, telespectatorii Pro TV vor descoperi marţi seară, în marea finală "MasterChef".

Ultimii şase concurenţi rămaşi în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de "Master Chef" vor deschide seara cu o probă în deplasare, la un restaurant din Capitală. Ana, Alex, Nicuşor, Mihai, Maria Pop şi Aida au primit săptămâna trecută sarcina de a-şi alege fiecare câte două ajutoare în bucătărie, dintre concurenţii acestui sezon eliminaţi până acum, pentru a putea astfel duce la bun sfârşit proba din restaurant. Fiecare va simţi pe pielea lui cum este să ţii pe mână meniul într-un restaurant care funcţionează toată ziua la capacitate maximă, cum e să pregăteşti farfurii pe banda rulantă, care să ajungă la timp pe mesele clienţilor, dar şi cum e să găteşti pentru vedetele care şi-au anunţat prezenţa în restaurant, de la Cabral şi Andreea Ibaka, la Mircea Solcanu, Amalia Enache şi veveriţele de la "Happy Hour".

Emoţiile vor culmina în momentul în care juraţii îi vor alege pe primii trei concurenţi ai acestui sezon, în urma unor probe nu lipsite de surprize şi emoţii. Deşi aprecierile celor trei chefi se vor îndrepta către toţi cei ajunşi până în această etapă a concursului, numai unul dintre aceştia va pleca acasă cu titlul de "MasterChef".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici