Matt Damon şi Jeremy Renner ar putea juca împreună în următorul film din seria "Jason Bourne"

Actorii Matt Damon şi Jeremy Renner ar putea să joace împreună în următorul film din seria "Jason Bourne", a declarat Frank Marshall, producătorul acestei francize de succes.

185 afișări
Imaginea articolului Matt Damon şi Jeremy Renner ar putea juca împreună în următorul film din seria "Jason Bourne"

Matt Damon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Matt Damon l-a interpretat pe asasinul amnezic Jason Bourne în primele trei filme din această franciză cinematografică, realizate pe baza romanelor scrise de Robert Budlum. Cea mai recentă apariţie a sa în rolul Jason Bourne datează din 2007, în "Ultimatumul lui Bourne", un film care a obţinut încasări de peste 440 de milioane de dolari pe plan mondial.

Matt Damon şi personajul Jason Bourne nu vor apărea, însă, în "The Bourne Legacy", al patrulea film din serie, ce va fi lansat în luna august. În această peliculă rolul principal este jucat de Jeremy Renner, un agent CIA care încearcă să rezolve situaţiile încurcate din primele trei filme din franciză, informează nme.com.

Frank Marshall, producătorul tuturor celor patru filme din franciza "Jason Bourne", a declarat într-un interviu pentru Empire că acţiunea din "The Bourne Legacy" nu exclude posibilitatea ca personajul jucat de Matt Damon să revină în următorul film din serie.

"Acţiunea se petrece pe mai multe planuri. Toate posibilităţile sunt încă acolo. Visul meu este ca în următorul film să îi văd pe Matt şi Jeremy jucând împreună", a spus Frank Marshall.

După "Identitatea lui Bourne" (2002), "Supremaţia lui Bourne (2004) şi "Ultimatumul lui Bourne" (2007), fanii sperau ca Matt Damon să intre din nou, în 2012, în pielea agentului secret creat de scriitorul american Robert Ludlum.

De la moartea lui Ludlum, în 2001, studiourile Universal au încheiat o înţelegere cu moştenitorii scriitorului, care prevede posibilitatea de a transforma aventurile lui Jason Bourne într-o franciză. Astfel, partea a patra a seriei va fi inspirată din romanul "The Bourne Legacy", de Eric Van Lustbader, publicat în 2004. Van Lustbader a mai scris alte două romane din aceeaşi serie, "The Bourne Betrayal" şi "The Bourne Sanction".

Directorii studiourilor Universal intenţionaseră să se oprească după cel de-al treilea film din seria "Jason Bourne", dar acesta a avut încasări de 227 milioane de dolari în Statele Unite şi de 215 milioane de dolari în afara Americii de Nord, iar trilogia a avut încasări totale de 945 de milioane de dolari la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici